Termeni și condiții

Contractul de utilizare Pulsul Echipei

Bun venit!

"Pulsul Echipei" este un serviciu online oferit de către Big Online Dreams SRL, companie înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/2655/2016, cod fiscal 35698381, cu sediul social în București, str. Splaiul Independenței 273. Compania poate fi contactată în scris la adresa sediului social sau prin email la [email protected]

Prin utilizarea "Pulsul Echipei" sunteţi de acord cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.
Acest document are rol de contract încheiat la distanță în momentul creării unui cont "Pulsul Echipei".

Ultima actualizare: 1 ianuarie 2020

Contul Dvs.

Pentru a utiliza "Pulsul Echipei" este necesară crearea unui cont pe bază de parolă. Crearea contului se face pe site-ul web pulsulechipei.ro, fiind necesar accesul la o adresă de email. Serviciul este destinat doar utilizatorilor reprezentanți ai unei companii.

Pentru a vă proteja contul "Pulsul Echipei", păstrați parola confidențială. Purtați întreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc în sau prin intermediul contului. Încercați să nu reutilizați parola pentru accesul în alte aplicații terțe. Dacă aflați despre orice utilizare neautorizată a parolei, aveți opțiunea de a o schimba.

Confidențialitate

Vă rugăm să citiți secțiunea dedicată numită Politică de confidențialitate.

Furnizarea Serviciilor

Serviciul "Pulsul Echipei" este oferit exclusiv online la adresa pulsulechipei.ro. Serviciul poate fi accesat în mod gratuit, cu unele limitări. Prețul serviciului este calculat în mod dinamic în funcție de opțiunile alese de Utilizator.

Serviciul va fi disponibil într-o proporție de minim 99% din durata unui an, diferența fiind necesară pentru lucrări de mentenanță sau alte lucrări neprevăzute. Utilizatorii vor fi anunțați pe email doar în cazul în care serviciul va fi indisponibil mai mult de 6 ore consecutiv.

Copierea datelor încărcate de Utilizatori se face săptămânal, în cazul puțin probabil a unor probleme tehnice care ar putea duce la pierderea datelor, putem să readucem datele la starea ultimei zile a săptămânii dinaintea apariției problemei tehnice.

"Pulsul Echipei" este într-o continuă stare de modificare, de la zi la zi putând să apară modificări în modul de funcționare, apariția sau eliminarea anumitor functionalități.

Garanții

Nu ne luăm niciun angajament cu privire la conţinutul din cadrul serviciului, funcţiile specifice disponibile, fiabilitatea sau capacitatea acestora de a vă satisface cerinţele. Furnizăm Serviciile „ca atare”.

Răspundere

Operatorul "Pulsul Echipei", furnizorii şi distribuitorii acestuia nu vor fi răspunzători pentru pierderile de profituri, venituri sau date, pentru pierderile financiare sau pentru daunele indirecte, speciale, subsecvente, exemplare sau punitive.

Soluționarea Litigiilor

Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi soluționat pe cale amiabilă, iar în cazul în care soluționarea amiabilă nu este posibilă va fi adus spre soluționare în fața unui arbitru. În condițiile în care părțile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competența va reveni instanțelor românești de la sediul operatorului "Pulsul Echipei".

Ultimele articole pe blog

Secretul sondajelor de tip „puls” pentru angajați

În ultimii ani, companiile și-au dat seama că este mai bine să utilizeze sondajele pentru angajați pentru a avea, astfel, un feedback corect din partea lor.  Spre deosebire de metoda tipică de...

Citește în continuare
Cum să obții răspunsuri concludente la sondajele pentru angajați?

Sondajele vor ajuta conducerea firmei să țină o evidență a implicării angajaților din întreaga organizație. Cu toate acestea, având în vedere toate resursele și efortul depuse pentru efec...

Citește în continuare
Cum să faci din feedback-ul pentru angajați un obicei?

Dacă vrei să crești performanța și productivitatea angajaților, trebuie să le oferi feedback. Totuși, feedback-ul este unul dintre cele mai ignorate aspect ale conducerii unei echipe de succe...

Citește în continuare